Te koop

Woningtype A

 • Type A1 t/m A4
 • Tussenwoning & hoekwoning
 • Woning ca.122 m2 t/m ca.133 m2
 • Perceel ca.117 m2 t/m ca.204 m2
 • Minimaal 4 kamers
 • Vanaf €323.630,- v.o.n.

PARKEREN

Parkeren op eigen terrein of in de straat

WARMTEPOMP

Volledig gasloos & koeling

NATUUR

Heerlijke omgeving

WINKELEN

Altijd iets te doen

Chique eengezinswoningen van alle gemakken voorzien

In Parckweide fase 2 worden 29 eengezinswoningen van het Type A ontwikkeld. De woningen liggen op een ruime kavel en hebben allemaal een eigen karakter en eigen kenmerken. Gevels in verschillende kleuren, stoere details in het metselwerk en hier en daar erkers of tuitgevels die doen denken aan oudhollandse pakhuizen. De lichte en moderne woningen zijn van alle gemakken voorzien. De huizen worden duurzaam verwarmd en gekoeld met een warmtepomp. Dat betekent comfortabel wonen met een vloerverwarmings- en koelingssysteem.

Kenmerken

 • 29 rijwoningen
 • Vloerverwarming & koeling
 • Fijne tuin
 • Veel persoonlijke opties mogelijk
 • Enkele bouwnummers hebbben de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein

Interieur

Binnen kijken

De solide kwaliteit voel je ook wanneer je binnenstapt. Een fijne ruime woonkamer met veel licht, open keuken en vanuit de living toegang tot de prettige tuin. Als koper heb je zelf invloed op hoe je huis eruit komt te zien. Wat te denken van een Frans balkon in de grote slaapkamer, openslaande deuren naar de achter-, of voortuin of een extra grote woonkamer door uit te bouwen?

Door de gekozen bouwsystematiek en de snelheid van bouwen die daarbij van toepassing is, zijn de woningen reeds voorzien van verschillende uitbreidingen. Hierdoor is er veel diversiteit in woningkeuze

Kijk rond in de woning

Klik op het vierkantje in het scherm voor groot beeld. Met het plus- en minteken kunt u in- of uitzoomen. Met je muis navigeer je van links naar rechts.

Kijk rond in Parckweide Fase 2

Klik op het vierkantje in het scherm voor groot beeld. Met het plus- en minteken kun je in- of uitzoomen. Met je muis navigeer je van links naar rechts.

Straatbeeld

Ontdek de buurt

Parckweide is een rustige en sfeervolle nieuwbouwwijk. Door de vele verschillen in uiterlijk is jouw thuis echt uniek en dat maakt het een extra fijne plek om thuis te komen. Parckweide is een kindvriendelijke wijk met veel groen en in het midden van de wijk een groene speelweide. In Weideveld zijn voldoende openbaar parkeergelegenheden en zijn er veilige stoepen. Bij een aantal woningen is thuis komen nog makkelijker gemaakt door de aanwezigheid van een eigen parkeerplaats direct voor de deur.

Neem via de VR-omgeving een kijkje in Parckweide Fase 2. Je bevind je hier op de Vogelvlucht.

Zie je jezelf al wonen in Parckweide Fase 2?

Scroll naar top