Woning Type A

In Parckweide Fase 3 worden 19 eengezinswoningen van het Type A ontwikkeld. De woningen liggen op een ruime kavel en hebben allemaal een eigen karakter met eigen kenmerken zoals gevels in verschillende kleuren, stoere details in het metselwerk en hier en daar erkers of tuitgevels die doen denken aan oud-Hollandse pakhuizen. De lichte en moderne woningen zijn van alle gemakken voorzien. De huizen worden duurzaam verwarmd en verkoeld met een warmtepomp. Dat betekent comfortabel wonen dankzij het vloerverwarmings- en koelingssysteem.

In verband met de gekozen bouwmethodiek van het project is het uitvoeren van ruwbouwopties tijdens het bouwproces beperkt mogelijk. Bijvoorbeeld het realiseren van een uitbouw of dakkapel zijn in het bouwproces niet mogelijk en kunnen indien gewenst na oplevering door u zelf worden gerealiseerd. 

Woningtype A

Interieur

De solide kwaliteit van de woningen voel je direct wanneer je binnenstapt. Een ruime woonkamer met veel licht, open keuken en openslaande deuren naar een prettige tuin. De woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een compleet afgewerkte, luxe badkamer. De fijne zolderruimte is geschikt voor het realiseren van extra kamers om de woonruimte optimaal te benutten.

Neem een kijkje

Neem via de VR-omgevingen hieronder een kijkje in Parckweide Fase 3 en in Woningtype A.

PARKEREN

Parkeren nabij de woning

WARMTEPOMP

Volledig gasloos & koeling

NATUUR

Heerlijke omgeving

WINKELEN

Altijd iets te doen

Sporten & ontspannen

Parckweide is vlak bij het Limespark gelegen. Dit park is de ideale omgeving om even dicht bij huis te ontspannen. Een heerlijke plek om te fietsen of te wandelen. Iets verder van huis vind je het Reeuwijkse Hout. Dit gebied bestaat uit bos, weidepartijen en een grote plas. Hier kun je surfen, suppen, zwemmen of je handdoek uitvouwen op een zandstrand. Ga in de zomer ook eens langs het Paviljoen voor een drankje op de veranda met uitzicht op de plassen.